ahoooj.. dovča doufám bude.. jsem domluvená s Šikulou, že pokud se mu uvolní jiný termín než ten poslední týden v srpnu, tak nám ho dá. Jinak nám drží ten poslední týden..
Co Ála, Ira.. holky, jak jste na tom?
Jinak u nás furt v poklusu. Docela se i držíme zdraví.. občas se někdo
nebo poserinká, ale to jsou jen takový jednodenní záležitosti.. Kája teda zrovna včera i teplotu a rýmičku, ale dneska už se zdá o hodně lepší..
jsme pořád na horách.. Milča s Jiřikem s tatinem každý týden většinou od středy do neděle a já s Edou a Kájou za nimi jezdíme v pátek podvečer. Eda se dal na tenis, tak má trénink 3x týdně a v pátek po tréninku hned mažeme na hory. Závodí letos jen Jiřik.. Milča je takový neaktivní člen, ale teď jela třeba jako předjezdec a v únoru si dá i jeden závod. Jiřik maká a zlepšil se. Většinou je tak kolem 40 - 50 kluků a končí do desátýho místa, je nadšenej. Ale je mrňavej (velkej skoro jako Eda - 32 kg a 140 cm), tak ho ti velcí kluci prostě předjíždí, mají leckdy i o 15 kg víc..
Milča to je nítěnka, má asi 160 cm a 42 kg.. hrůza, no.
Maru to jsi dobrá s tím vision bordem.. já nástěnku loni nestihla, ale dnes při úklidu šuplíku jsme našla mou fotku, oc jsem měla loni připravenou, tak třeba to dotáhnu do konce
A splnilo se ti, co jsi měla na nástěnce loni? A Duši jak tobě se podařilo docílit plánů?
Jo holky, možná by ještě byla možnost přidat se na dovču s prosincovkama.. ale to nevím jestli by se vám chtělo.. budeme v týdnu od 13.8. v Drhlenách. www.drhleny.cz Loni jsme tam měli pár chatiček neobsazených a dali tam jiný cizí lidi a ti teda asi dost trpěli