Kacii, Maty je fakt šikovný.. koukala jsem na obrázky na fb a teda valím zraky, jako samouk fakt třída!
Já chodím do té práce, už od května, ale to už jsem snad psala. Sice jen na 4 hodiny denně, ale jak pak po cestě vyzvedávám ty děti a furt je někam přesouvám, tak toho mám nějak dost.. uvidíme jak dlouho mi to půjde.. doma prakticky nic nestíhám, furt někde čumím a na někoho čekám.. nejvíc teda na Edu na tenise.. občas v mezičase zajedu třeba nakoupit, ale stejně to je půl dne strávenýho v autě.. Děti nějak nenápadně přestaly všechno dělat.. a já ne a ne se rozhoupat a rozdělit práci.. takže tady věčný bordel a nervozita s ním spojená
ale jinak se máme moc pěkně ..
taky mě napadlo, že bychom mohli udělat někdy sraz u nás na chalupě.. sice je to trochu z ruky, ale zase kdyby se to hezky naplánovalo a doladila logistika, tak by to šlo.. pohodlně se tam vyspí 10 lidí a zbytek se může různě povalovat po matracích v herně
nebo snad fakt dáme dohromady nějaký ten relax.. já pořád toužím vyzkoušet to Laa. A možná by se dalo i pohodově vlakem? Coo na nějaký prodloužený víkend.. haranti jsou už velký, ty nás postrádat nebudou..