Asi jsem to dala do blbeho tématu, protože mě to zajímá celkově a teď zas uhnu od školy. Před zhruba 12 lety jsem byla na srazu dle věku tady z Rodiny, kamarádce ze školy jsem ukazovala nějaké fotky místa, zároveň bylo vyfocené i parkoviště, kde se naše malé a staré auto krcilo mezi dvěma bouraky- objektivně dráha luxusní auta vedle dvojkoveho golfa za 35 litrů:))) A kámoška mi říkala, že by s takovými lidmi nejela, být někde za chudáka. Mě tedy do té doby ani nenapadlo, že bych se mohla s bohatým nebavit z podobného důvodu. Úplně mi vyrazila dech.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.