| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já proti známkám nemám vůbec nic, ale asi je to tím, že to na jednu stranu tak neprožívám (ve smyslu, že by blbý známky člověka, pro něhož je to maximum, byly konec světa nebo že by byl odsouzenej k utírání kravskejch zadků), na druhou si myslím, že to určitou vypovídací hodnotu o nadání a píli toho člověka má a že fakt není a nemělo by bejt jedno, jestli se na přípravu úplně vykašlu.

Připadá mi to, jako by někdo chtěl, aby všichni lidi chodili povinně v burkách, aby někomu nebylo líto, že někdo jinej je hezčí než on, přičemž normální mi připadá akceptovat, že nejsme stejní a že bude spousta lidí hezčích/chytřejších než já, aniž by to cokoli vypovídalo o mé lidské hodnotě.

Ale toho jadernýho fyzika fakt asi nebude moct dělat ani člověk, co nepobral základní fyzikální funkce, ani génius, kterej se ale totálně vykašlal na to, aby se naučil základy fyziky.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.