Karmo,
presne nerespektovani druheho. "Pro jeho dobro."Muj otec je v tomhle mistr. V jeho veku je to spis tragikomicke..
Ja mam ve 43 letech vysoky tlak. K tomu beru dalsi leky z jineho duvodu, ktere tlak zvysuji. Tak si hlidam vahu, sportuji, prestala jsem solit, nejim skoro maso. On sam ma diky sve spatne zivotosprave, uplne znicene zdravi, ted uz je skoro nemohouci - nebo to hraje.
Mame vecne diskuse kvuli jidlu. Dala jsem si na stul jidlo. Sla jsem si jeste pro neco k lince. Vracim se zpet a vidim ho jak mi soli jidlo. On mne taky vidi a tvari se u toho jako provinily chlapecek. .. Tati ja jsem, rekla ze nesolim a proc. .. On dotcenej zacne skoro brecet. Ja jsem jenom chtel at si pochutnas. Tak se na mne nezlob..
Kdyz jsem v puberte pri podbne scence sla jidlo vyhodit, nebo ho proste nejdla. Tak se do toho vlozila mama, protoze chtela mit klid. No tak nedej sceny Se jses chytra holka ta ustup.. Taky pasivni manipulace jak vysita.
Nesnasim heslo: MOUDREJSI USTOUPI! Ani pro jednoho ze zucastnenych to neni dobre.
Po pulden stravenym s otcem jsem uplne hotova. Vztahy se vytvarely leta, a je tezke se z toho vymotatat. ja se jenom hlidam, abych to neprenasela na deti. Hlavne ze syna nevychovala, takoveho "chudacka".
Otec treba kazdy rok brecel na stedry den, ze nam nekoupil zadne darky. A mne ho bylo lito, ze je tak nestastny, ze nam nic nekoupil. Letos zase brecel, ze pro nikoho nic nema..