Přidat odpověď
Krabice taky schovávám, z hlediska pozdějšího prodeje je lepší všechny, nejen sběratelské sety, ale u těch vzácných tím spíš. Všechna lega jsou dobře prodejná, ale s krabici a návodem za mnohem lepší cenu. Obzvlášť jakmile se ta daná sada už běžně neprodává, tak se cena šplhá výš. Nejen u sběratelských, i třeba u dupla. A po x letech je už všechno raritní.
Většina krabice se obvykle dá složit naplacato, tak je cpu dávám na půdu.
Jinak organizace lega je u nás taky věčný boj, máme ho fakt hodně. Spoustu toho tedy mají poskládanýho, koupila jsem na to v Ikea Billy poličky. Ale i tak je velké množství rozebraných, neseskládaných, či dílků na hraní. Na to se snažím vybírat nějaké vhodné boxy, nedávno jsem nakoupila v Kik takové boxye modré a zelené a do těch si co se podaří třídí, no a zbytek nahází do velké. Ale z té velké se to prostě blbě vyhledává, ale to už je na nich.
Trofast z Ikeai jsem taky zvažovalala ale moc se mi nelíbí, nakonec jsem koupila Kalax police, protože mi přijde víc variabilní to použití i do budoucna. Dají se do toho pořídit takové látkové koše, a do těch ukládají věci. Takže děti to používají částečně jako poličky, částečně jako úložný prostor.
Předchozí