Byla jsem na kurzu vaření u Hárekrišňáků a dělali jsme taky ghí. Fígl byl v tom, že se máslo na plotně pomalu škvířilo, než se bílkovina vysrážena nahoru do zlaté barvy a NESBÍRALA SE! Plechový cedník se vyložil skládanou vatou a přes to se to přecedilo. Takto připravené ghí se mi nikdy nezkazilo. A přidávám se k těm, kterým v jídle moc chutná a voní
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.