Lassie čím? Já prezentuju pořád jeden svůj názor, nijak jsem se od něj, myslím že ani v průběhu 15 let co chodím sem na Rodinu, neodklonila. Píšu jen o tom, co vidím a slyším kolem sebe. Nehodnotím, co je dobře, co špatně, proč se tak děje... Dneska už jsem na tom tak blbě, že bych nedala ruku do ohně (co se nevěry týká) fakt za nikoho. Někdy bych chtěla žít v úplné nevědomosti - asi bych měla podstatně lepší názor na lidi kolem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.