Já myslím, že mé tělo má s odbouráváním alkoholu a jeho snášením prostě problém. jako mladá holka jsem pila celkem hodně a nic mi nebylo. Teď stačí málo a je mi zle. Panáka kvalitní whisky si dát můžu a není mi nic. Ale byla jsem ve svém těhotenství na vyšetření kvůli játrům a ledvinám a řekli mi, že rozhodně nemám ledviny zatěžovat a mám je šetřit, tudíž prý nepít alkohol, žádné trvalé léky, co zatěžují játra a když, tak konzultovat a hlídat jaterní testy a žádnou HA. Ptala jsem se, čím to je, tak že prý jsem asi prodělala žloutenku. Toho si nejsem vědomá. Nicméně se snažím se šetřit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.