Valkýro, 12 tisíc se sice leckde nabízí, ale "běžný" plat to není. Je to plat na spodní hranici a určitě ho nepobírá většina pracujících. Na podobné srovnávání bychom museli také porovnat tehdejší a dnešní ceny veškerých životních potřeb a zboží. Já když to srovnám prakticky - moje rodiče, jejich výdělky a životní standard a naše výdělky a životní standard, tak mi z toho vychází zhruba následující: Moji rodiče i my s mužem máme shodou okolností velmi podobné vzdělání a podobnou práci, ale já na rozdíl od maminky pracuji na částečný úvazek, splácíme vysokou hypotéku na byt větší a lepší, než měli moji rodiče (do začátku nám nikdo nic nedal) a životní standard máme velmi podobný (vzhledem k tehdejším a dnešním podmínkám) jako měla naše rodina tehdy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.