Cimbur, tak zas takhle jsme tu hrozbu války nevnímali. Já jako dítě jo, ale rodiče ne. I jsem se jich na to ptala. A to zažili současně se zakládáním rodiny rok 1968. Oni spíš věřili, že se té válce všichni snaží zabránit. Ale ten můj strach nedokázali vyvrátit. Ostatně dneska si svět taky nestojí zrovna dobře a možná naše děti z toho mají větší strach, než my, my už to berem nějak fatalisticky
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.