Manka+Cipísek , já bych spíš trvala na tom, že si ten tablet nevezme dokud nebudou úkoly.
A pak jde na Wifi nastavit, že mu nepůjde od třeba 18h ani net.....
V 20h bych ho hnala do postele, aby se pomalu nachystal, že bude spát, může si číst, nebo poslouchat hudbu.....když ve škole spí....v 20:30-21h zhasnout a spát....
Když teda manžel nechce hlídat ať to nastaví.
Teda moji kluci byli vždycky tak orvaný z tréninků, že mi někdy usnuli už v 19:30.....v zimě teda ne.
A když jsem se nyní zamyslela, že bych asi ten tablet zabavila a vydávala jako odměnu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.