Martina, 3 synové...jde o to jak tě o to kdo požádá, jakým tonem a jak moc slušně, to se bohužel na Humprechtu nestalo.
A mamka mi říkala, že je o to většinou vyzvou taky dost hrubě....a že jí to vadí jakým stylem si o to říkají....)on bude problém v tom, že ona na ten věk asi ani na první pohled není)
A já jsem na tenhle tón teda alergická, je to služba a oni by se měli chovat slušně. Být zdvořilý a tak.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.