Přidat odpověď
no počkej, Monty, jenže on na ni nechcesahat, an chce jenom vidět, a pokud si teda pamatuju, tak osahávat a být spolu patří k věci, ale jen vidět, to je divný, ne? to je jako to šmírování ve sprchách, akorát že to zamilovaní pokud dělají, tak je to něco navíc, , tady chybí ten zákald, proto to nepovažuju za zamilování a proto bych to řešila tvrději a rychleji
navíc teda mám dojem, že pokud holka řekne mámě, že kluk chce její fotky a že ona má foktu jeho penisu, pak si svým způsobem říká o pomoc, protože kdyby s tím stavem byal spokojená, tak by to neříkala, toto není k chlubení, takže bych to opravdu brala jako varování, že už si neví rady
k tomu říká, že ona zatím neposlala, i kdyby jo, to je jedno, maximálně se stydí za to, že to udělala a udělat už nechce, ale nejspíšš se bojí, co bude dál, jestli na ni bude kluk tlačit, aby poslala
nelíbí se mi to ani trochu a být rodičem té holky, tak bych opravdu jednala
možná opravdu radši ta linka bezpečí, ta mě dřív nenapadla, ale rozhoěn bych se nesnažila hledat psychologa jen tak, už proto, že mají neskutečný čekací doby a taky proto, že ne každý je dobrý
Předchozí