Přidat odpověď
Kat, mas pravdu...jeji chovani je velmi detinske. A Jana ma takovy problem ji neco vysvetlit prave proto. Sexualita nejde ruku v ruce se socialni vyspelosti, nebo IQ jedince. Jany dcera muze ( a nejspis je) socialne na urovni desetileteho ditete, ovsem pod palbou hormonu pubertacky a nedokaze domyslet dopady sveho chovani, protoze na to jeste proste nema. Je neco jineho rozumne vyjednavat s desetiletou, ktera neni hormonalne zmitana ode zdi ke zdi a navic treba zaziva tlak vrstevniku.
Z padlych navrhu mi jediny rozumny prijde v podobe psychologa. A hlavne pro Janu a manzela, aby se naucili adekvatne s ditetem komunikovat. Podle meho nejvice vazne komunikace proto, ze ji berou jako nekoho, kdo by mel socialne odpovidat svemu zjevnemu chovani a to je na urovni veku a mozna i vyssi. Jenze mluvit s ni na urovni trinactilete a starsi nefunguje prave proto, ze na takove urovni proste neni. Socialne.
Mmch, email poslany klukovi mi prijde primo posahany:-( Myslim tim stylistiku a vybec ceky koncept.
Předchozí