ak kolega ne, ale cestující jsou děsný prasata. Od těch jsem toho slyšela na šest životů.
Jednou jsem stála u vlaku, přišel ke mně chlápek a šeptl mi do ucha- chceš vidět ču...áka? Tak jsem se na něj profesionálně usmála a řekla jsem, ne děkuji, už ho vidím
Jinak lidi v úzkých často používají narážky na sexuální neuspokojení. To jsem tedy jednou vypadla z role totálně.
V Olomouci nastoupil mladý borec, mně tenkrát bylo 25 a byla jsem celkem kus. Neměl jízdenku a hodlal cestovat do Prahy, předložil občanku, tenkrát se ještě napsala úsekově hlášenka ( něco jako úpis na dluh ) a přihodila se pokuta. Takže jsme to takhle provozovali každou zastávku, já připsala další, on hovořil o tom, že jde vidět, že jsem dlouho neměla sex, že z toho blbnu, že nejsem vyšu...a tak.
Pokaždé jsem v tom plném kupé mlčela a ignorovala ho, takže to prostě furt stupňoval- njn, kdo by na tebe vlezl, co? A tak. Roztomilost sama.
Po asi šestém výstupu došlo k mému zkratu, kdy jsem místo ignorace provedla náklon k němu a řekla jsem- poslouchej, panáčku, já si včera zašukala a pořádně, ale to neznamená, že nebudu dělat svoji práci.
vyvedlo ho to z konceptu tak, že konečně vystoupil a ještě se mi svěřil, že nedostatek sexu není žádná vada, protože on to nedělal rok