Přidat odpověď
Z+2, škoda, že nenahlídne třeba Kambala, ale co jsem vyčetla já, tak má děcko odpovědnost za to, co samo dokáže domyslet, jinak má odpovědnsot rodič
takže když tvůj 16letý syn roztrhne při rvačce bundu spolužákovi, mohl to domyslet, měl by být odpovědný on - otázka je, kdo to zaplatí, on je ště nevydělává, takže je to stejně na tobě
když 6letý dítě způsobí dopravní nehodu, máš odpovědnsot ty jako rodič, žes ho neuhlídal, jedině když prokážeš, že dítě neposlechlo a svévolně se vydalo na opačný konec města, přestože to nikdy neudělalo a vědělo, že to dělat nesmí, a tam tu nehodu způsobilo, má tu odpovědnost za sebe, ale to by mě fakt zajímalo, kdo to zaolatí, děcko asi těžko, takže zase ty
a stejně tak máš odpovědnost za 13letý děcko ,který sice ví, že nesmí posílat hambatý fotky, přesto to dělá, je na tobě, abys ho jako rodič poučil a případně potrestal a postaral se, aby se to neopakovalo, ty za něho máš odpovědnost, pokud to neuděláš, měl by nastoupit stát a jeho prostředky, což je pčr, ospod a kdoví kdo ještě
no a pokud bude tvůj 13letý syn dělat blbosti a třeba přivede spolužačku do jinýho stavu, pak je to opět na tobě jako rodiči, aby ses postaral o péči o vnouče, stejně jako rodiče té holky, a neo stát, v ústavu
rodiče jsou odpovědní a pokud nemají jak jinak to zařídit, tak si slíznou následky
jednou jsi zákonný zástupce a tak před zákonem stojíš ty, dokud tam nemůže stát tvoje dítě
Předchozí