40 z 50 u nás nehrozí, včera mi to tu napsal na 26 a to jsem ještě bodovala mírně. Naštěstí jedna ze škol, kam se hlásí upřednostňuje matematiku, tak má snad nějakou šanci. S tím bodováním máš pravdu, tady byly čtyři slova a bodovaly se chyby, a to tak že od dvou chyb je nula bodů, tj. dvě chybějící a nebo špatná slova.
Já se těším až bude po přijímačkách, budu mít klid (dva roky, než bude v devítce mladší)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.