| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Pripojim to sem, k Lize.

Korektury jsou tezke. Vypravim to zde uz 10 let, neustale to zde opakuji a to od doby, kdy muj potomek, nyni prvak na VS byl v pate a pripravovala jsem ho na prijimacky.

Neni vubec pravdou, ze dite, ktere hodne cte, toto umi, oba moji fakani jsou toho dukazem. Naopak bych rekla, ze deti chteji vedet, jak cely pribeh dopadne a chyby v rychlem cteni prehlednou. Ucila jsem je to tusim po vetach, po slovech, pekne pomalu, pomalicku... Take pozor na shodu prisudku s podmetem, oni si pak videji chyby ve slovech, ale zase si nedaji dohromady dve slova vedle sebe.

Husar to v X testech samozrejme ma, presneji - maji to tam dve cestinarka z jeho tymu, prof. Zubikova a prof. Drabova. Koupit jejich knihu, mrknout na to, testy treba ofotit, najit si je v novinach, s ditetem na tom dlouhodobe pracovat. Klasicky zaklad, vypravim to zde od roku 07, verila bych zkusenym, tem, kteri si to prosli. Ja tedy 3x, i s ditetem kamaradky.

Technicka: vedlejsi vety neumim, to jsem pak davala deti na doucko a kamaradka si svoje dite tohle doucila sama.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.