Přidat odpověď
Mám. Takže od loňského června nejím vůbec ryby, nic konzervovaného, kysané zelí, nakládané okurky, salámy, párky, nic s droždím a různými kvasnicovými extrakty, kakao, nic zakysaného ani jogurty, tvrdé a zrající sýry, špenát, rajčata a nic z rajčat, citrusy,ananas, jahody, pivo, víno - to jsou u mě asi ty nejrizikovější potraviny.
A naopak jím různé ty kukuřičné a rýžové chlebíčky, některé knackebroty, z mléčného tak tvarohy, žervé, lučinu, termix, pribináčka apod. balkánký sýr a mozarelu a pak si kupuju mladou goudu, když chci tvrdý sýr,ale jen v menším množství. Ze zeleniny většinou okurky, papriky, ledový salát a z ovoce nezralé banány, jablka a hroznové víno. Na oběd mám většinou maso z rýži nebo bramborem. Vajíčka mi taky nevadí ani smetana, ale nesmí být zakysaná.
Předchozí