Já nemám jen dobré zážitky. Ale když se řekne doktor, tak si vybavim ty, co na mě byli nadstandardně hodní. A těch bylo nepoměrně víc. Kus mého srdce- to je dramatická přeháňka- zůstalo s jedním anesteziologem z Přerova, protože na mě byl extrémně příjemný, když jsem měla oparenou dceru. Myslím na něj s vděkem už 11 let. A i doktorka na dětském byla lidská.
Před rokem a kousek jsem hystercila kvůli těhotenství a doktor v nemocnici na mě byl fakt hodný, vzali mě hned a ještě se loučil slovy, že mi drží palce. Nemocnice Břeclav:)
Zdravotníci nejsou banda hovad. Při mém velkém potratu jsem chtěla sestře placic uhradit poplatek a ona si ho nevzala a plakala taky... Šla jsem s potíží totiž zmateně ke svému Dr. na gyndu...A pak teprve do nemocnice. A pak odpoledne po narkóze mě jiná sestra hladila po zádech, když jsem blila jako šakal. A další dvě kolem na mě hezký mluvily a běhaly s těma mistickama.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.