| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Cimbur, víš, že tě mám ráda, ale teď lžeš. Nikdy, NIKDY jsem nenapsala, že dobro konají jen věřící. to tady začala tvrdit spravedlivá Kudla.
Já jsem psala, že tady to je běžné a že já znám takové lidi. a nemyslela jsem někoho, kdo zajde k sousedce, ale ženy, co chodí k několika cizím lidem. Znám věřící rodinu, která si vzala do péče 3 těžce postižené děti a z chudáků, co v 5 letech jedli rukama a pusou přímo z talíře, vyluzovali hrdelní zvuky a lékaři tvrdili, že se nikdy nenaučí ani mluvit, má jedna vš, jeden SŠ. Kamarádka adventistka pomáhá všude, kde vidí, že to zvládne. Když tu ještě bydlela a někam šla, brala si pytlíke na odpadky a sbírala cestou bordel. Znám spoustu adventistů, co v době záplav se sebrali a jeli s Adrou pomáhat vyklízet zatopené domy (vzali si na to dovolenou). Nevím, možná je to tím, že tady na Slovácku chodili i komunisti do kostela a věřících je tu víc % než třeba v Ostravě, takže tím pádem je tu i víc % pomáhajících věřících. Tam, kde žije většina ateistů, možná pomáhají stejnou měrou ateisté. Tam ale nežiju, takže o tom nepíšu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.