Tri děti je darda i tady - někdy se lidi , třeba v práci, diví, proč jsem furt tak unavená, zejm, když už přece jen děti jsou větší, ale i tak je to furt boj, o čas, o peníze, organozace všeho možného - kloubení, a hlavně jsem nějak chronicky unavená asi z let, kdy ještě byli malí a byl to fakt dostih
My na tři děti nemáme ani majetek/peníze, ani zázemí ve smyslu nejaké pravidelné pomoci/hlídání od někoho, kdo by byl po ruce častěji, ani prostředky si nějaké služby zaplatit - z hlediska toho, že jsme po promoci začínali doslova s holu prdelí jsou pro nás tybtři děti úplnej úlet, nadstandard . Plánovali jsme dvě, máme tři, jsem setrvale vděčná, že dcera přišla z vlastního rozhodnutí
, vědomně bychom do třetího děcky vuhledem k bytovým, finančním a jiným podmínkám a celkové únavě nešli, ale opravdu jsem ráda.
Ale prostě se musím smířit s tím, že budu pořád chudá - až všechny vyrostou a dostudují, je málo pravděpodobné, že si ještě stihneme s manželem něco výzmamně ušetřit na zajištěné stáří