Jo - u nás nesmí na zahradu nic jedovatýho. Teda mám tam jednu thuji - ale žádný dítě na ni nemělo ještě chuť. A až vloni jsem dala na zahradu konvalinky. Ale moje děti neměly tendenci ochutnávat neznámé - když chtěly, tak se ptaly - můžu? Já měla hrůzu, aby neměly chuť ochutnat rulík v domnění, že to jsou zahradní borůvky. Ale zas že máme zahradu, na který je k jídlu kde co a pořád, tak možná proto neměly chuť pojídat cosi venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.