já osobně taktéž nerubu uhlí, pracuji na zkrácený úvazek a absolutně si nejsem jistá, zda budu tuto práci moci vykonávat tzv. až do důchodu. Nepadá v úvahu, že bych šla pracovat na plný, to bych byla vyřízená. Jinak já naopak mám v okolí kvanta lidí, co jdou do předčasného, protože to nedávají, resp. pokud pracují, jsou na hranici svých sil. Copak ty nemáš v životě jinou náplň než práci?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.