Jitys - od včera jsem řešila zapeklitý problém a vyřešila, ale protože mě to pronásledovalo i v noci, tak mě bolí příšerně hlava. Takže pro svůj klid jsem to dotáhla ráno do konce, nezlepšilo se to, tak jsem šla ven na vzduch a teď relaxuju a čekám, jestli to přejde a mám se k práci vrátit a nebo se na to mám vybodnout. Prášek nechci, práškama se otupujeme a nic dobrýho to taky není. Když tělo něco bolí, je lepší zjistit, co to je a co udělat, aby to přešlo. Prostě jsem dneska přetažená.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.