Ale to přece není pravda. Já nad tím docela intenzivně přemýšlím. Mě moje práce fakt baví, ale je pro mě často opravdu fyzicky namáhavá. A zcela určitě jí nebudu moct dělat až do důchodu. Už se vidím, jak budu třeba skoro v 70 hopkat po střeše. Nějaký záložní plán si prostě nachystat musím. Profesí, které se nedají dělat do pozdního věku je celkem hodně. A bohužel mezi ně patří i ty duševní. Zažila jsem třeba několik projektantů, kteří byli pořád v pohodě a najednou z ničeho nic začali dělat spoustu nebezpečných chyb. A ani jim nebylo těch 68...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.