Kat - já ji fakt nechápu, ona má opravdu velký problémy. Já z hlediska své profese smím v práci pomoci dalším zaměstnancům - tedy i v osobní rovině. Ona nemá moc slušný výdělek, tudíž pomohla jsem jí zařídit fakt výhodné pojistky na výpadky v době nemoci - prakticky pokud bude marodit, má víc peněz než když chodí do práce. Mohla by se vymarodit a dát dokupy, ona to nemá už navždy, ale má pocit, že bez ní to tam nepůjde. Půjde a dokonce se bude mít kam vrátit. Na tuhle její práci se opravdu fronta nestojí. Ale ona je prostě ona - trpitelka, která si v tom doslova libuje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.