Anni, diskutovat může kdokoli, jen od někoho je to uvěřitelnější ( že je unavený ) a od jiného je to směšnější ( nepracuje, ale úvazek si plánuje zvýšit )
Jinak pracuji od 19 let, v létě mi bude 40, v říjnu to bude 21 let ( měla jsem jednu rodičovskou dovolenou ) a teď jsem na druhé. Celou dobu pracuju v nepřetržitém provozu, kancl ( tedy pravidelnou pracovní dobu ) jen v těhotenství.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.