Monty nechci se te dotknout ale ty mas pouze chlapce pokud si pamatuju o rok mladšího nez můj nejstarší takže 13,můj nejstarší syn se nikdy nebal a dodnes se nebojí, ale to ze se osmileta holčička boji zavřít na záchodě divny vubec neni, moji dceru je deset a na záchod a vlastně skoro kdekoliv se boji sama.. Přitom se pohybuje po městě bez doprovodu, ale todle se peoste boji, ve škole zvládá je tam třetím rokem a proste jde s kamarádkou.
V nemocnici jsem s deti.a povyla dostkrat v různém veku a nikdy teda to takto namichane nebylo :-( vekove mi to prijde divny, co ví vite s čím chlapci jsou, muze to byt neprijemne jim, wtejne jako osmileté holcicce.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.