| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Když jsem byla maličká, matka musela na několik týdnů do nemocnice. Táta na to dodnes vzpomíná jako na noční můru.
Máma před odjezdem navařila jídlo. On neuměl vařit a když mámou navařené jídlo došlo, kolegyně v práci mu každý den radili nějaký jednoduchý recept. Bylo to pro něj prý velmi náročné.
Jeho pracovní doba kolidovala s otevírací dobou školky.
Nepomohl mu nikdo - jedna babička ještě chodila do práce a bydleli 10 km daleko. Druhá babička s námi bydlela v domě a byla v důchodu, pomoci mu ale odmítla, ani mě nechtěla odvéct do školky.
Máma byla v nemocnici i přes Vánoce - to jsme tedy od jedné babičky a několika rodinných známých dostali vánoční cukroví. - to byla jediná pomoc, které se mu dostalo.
Na zákl. toho je vášnivým příznivcem toho, aby se kluci učili vařit.

Jinak, mě by asi ani nenapadlo jít pomáhat s dětmi a domácností "slaměnému" vdovci. Resp. nenapadlo by mě nabízet pomoc.
Pokud bych v této situaci byla o pomoc požádána, rozhodovala bych se dle konkrétní situace, pokud by pán nebyl debil a já nebyla přetížena vlastními povinnostmi, asi bych pomohla - stejně jako bych pomohla i ženě - "slaměné" vdově.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.