Mně jsou příjemnějí takoví ti velcí hadi, škrtiči - jsou pomalí /teda já neměla šanci je vidět v jejich prostředí, takže jsem měla možnost držet jen ty chované v teráriu/ - a ti mi přijdou na povrchu heboučcí, příjemní - jako nejjemnější kožešina nebo k čemu bych to přiblížila. Ti malí mi tak sympatičtí nejsou, dost často jsou nervní a rychlí - než se vzpamatuješ, už se ti sunou do rukávu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.