Ahoj holky!
Teda Duši, sakra, co to čtu, musela jsem to přečíst 3x, nějak mi to hlava nechtěla pobrat
Myslela jsem, že už máš nadobro pokoj, vždyť už je to tak strašně dávno :-((( To snad ani není možný. Tak se zkus co nejvíc šetřit (vím, že to neumíš
), ať je rekonvalescence co nejkratší... Opravdu bych byla moc ráda, kdybys s náma na jela do Bolešína, aspoň na dva tři dny, je to za dlouho. Užívej si jara, slunce, zahrady a nepracuj...vždycky si na tebe vzpomenu při žehlení, jak jsi říkala, že vytáhneš prkno na zahradě a žehlíš tam
Jinak u nás nic nového. Hlásím, že do Bolešína samozřejmě jedu. Asi s A. a Matym. K. už bude 15 a je to prostě už úplně hotovej člověk, no jsou to šoky, jak rychle to uteklo! A jelikož jsme teď na jarňákách udělali zkušenost, že dohromady oba chlapci už nikdy, nechám ho doma, on by stejně nechtěl jet. Jsou, chlapečci moji milí, neustále v sobě a ty nadávky bych vám nepřála slyšet. Hrůza. Ty kreténe a tak. Ale jinak ve škole jsou 100 %, vynikající výzo, vyhrávají olympiády (K. teď i krajskou z Nj a postupuje do celostátního kola), i když se vůbec nic neučej, no prostě snažím se hodně to krmit a moc si toho doma nevšímat, abych přežila.
Maru, ty tvoje zdravotní patálie, to teda taky nebere konce
Milča má opět megapochvalu za organizační schopnosti!!!