Kdybych svůj čtvrteční úvazek vynásobila čtyřma a dostala se na plný, tak podle toho, jakou platovou třídu mi kraj uzná, bude moje mzda činit 35-44,4% toho, co vydělá manžel.
Ovšem před MD/RD to bylo zhruba obráceně. Kdybych měla srovnat můj plat před MD/RD a jeho plat teď, vydělává jen o málo víc než já, a když vezmu v úvahu inflaci/průběžné navyšování mzdy, byli bychom na tom více méně stejně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.