Přidat odpověď
já jsem si na učitelku chemie na dymplu u kluků taky stěžovala, řediteli, řekl mi, že nejsem jediná a začal vymýšlet, že je problém, který musí řešit, že musí pomoct učitelce, je to už půl roku, nezměnilo se nic
přestože nejsem sama, kdo si stěžoval, stěžovala si i jiná maminka, shodou okolností taky učitelka chemie, stejně jako já, ona je ve školské radě a stejně to k ničemu nebylo
stěžovala si na ni i další maminka učitelka, nejspíš není v naší moci nic víc, než si svý děti učit doma, jenže pak nechápu, proč ztrácí děti čas ve škole a halvně, tato učitelka chce strašnou spoustu věcí na pamětný učení, absolutně neučí nic, co by zavánělo logikou. Má nejspíě hodně znalostí, ale jen tu teorii, která se dá zapamatovat, nic víc, a ani to neumí naučit.
Můj mladší syn má logiku hodně dobrou, je to matematik, přesto nechápe její vysvětlení výpočtů
takže já doma učím oba kluky a oni chytají ve škole blbý známky na věci na paměť
k přijímačkám na medicínu sice bude syn umět, když na to sedneme systematicky spolu, jenže bude mít známky takový, že mu to pokazí
naštěstí má před sebou ještě dost času, ale já nemám pocit, že se s tím dá dokoliv udělat, už jsme to zkusila a stejně nic :(
Předchozí