Jitys, z toho by se člověk zbláznil. Chtěla jsem taky přispět na pána, co měl krvácení do mozku a zůstal na vozíčku a jeho žena se o něj stará plus tři děti. A než jsem se rozhoupala, článek byl fuč a nedohledám to. Kamila mě oslovila, protože mám stejně starou dceru. Ten pán zase, protože před pěti lety se totéž stalo mému muži, taky prasklá cévka v mozku. Jenže my měli víc štěstí a obešlo se to bez trvalých následků.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.