Já tak nějak nesnídám ani v práci, nesnídám vůbec. V pohodě vydržím do 11 a pak už bývá oběd. Já tedy na obědy nechodím, šetřím, jinak bych chodila, nosím si svoje, ale po příchodu z práce jsem stejně pořád schopná sníst porci za celý den. Jídlo v práci mě neba, to je jen na akutní zasycení Když mám na jídlo klid, nikdo na mě nečumí, není to ohraničené časem, tak prostě nekontrolovatelně žeru a neuhlídám se...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.