Z me zkusenosti - moje prvni cesta na Zapad, mela jsem vyjezdni dolozku a vizum do 2 zapadnich zemi. V obou zemich jsem se denne musela hlasit na jejich policii rano v 8 hod. (u nas se turisti, pokud nebydleli v hotelu, kdy byli prihlaseni automatisky pri prijezdu, na policii hlasili napr,. v Bartolomejske v Praze behem prvniho dne). Kdyz jsem zaspala, dostavil se prijemny policista na udanou adresu a vyzvedl si mne k mirnejsimu pohovoru. Dalsi problem jsem mela, kdyz behem te cesty zmenili vlakovy jiydni rad na podzimni a ja odjizdela o nekolik hodin pozdejc, protoze ten vlak na podzim uz nejezdil. Na policii jsem prvni den musela predlozit jizdenky a koupit mistenku na vlak. Ktera ovsem posleze nesouhlasila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.