Tyjo, to je úplně hmatatelná vzpomínka, jak v roce 1985 někdy na jaře na dvoře gymplu probíhal nácvik dorostenek z 2. a 3. ročníku, už tedy spíš asi ladění na Strahov, byl hic, my jsme měli otevřená okna a mě dusil tělocvikář z té bitvy u Gaugamél. Ta hudba řvala hrozně hlasitě, tělocvikářka ji ještě překřikovala a já jsme se nějak nemohla soustředit, jak prorazit tu perskou linii Zpocená jsem byla až na zadeli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.