| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

7mi,
jo, ta učitelka byla dost zajímavá, celkově měla všechny ve svých "škatulkách" a ty dokázala celkem vnutit i jejich rodičům. Z dnešního pohledu nechápu, proč to dělala, byl to dost extrém, hlavně v té době, ona tou svojí třídou žila, ale takhle divně, že s těm lidmi manipulovala, hodně chodila i do rodin, ty lásky brala hodně vážně a vstupovala do toho... My jsme jí to ale spolkli i s navijákem a lichotilo nám, že nás bere jako dospělé a naše problémy jako vážné a hodné řešení. Dost lidem ublížila, několika asi zas pomohla zvednout sebevědomí.
Já jsem podle ní byla hrozně nadaná, ale jinak nemožná. Ale byla jsem ve škatulce "samé 1", tak jsem je prostě musela mít, když hrozila dvojka n vysvědčení, ukecala daného učitele, aby mi ji nedal.
Je zajímavé, že skutečný talent "přes hlavu", který toho nakonec hodně dokázal a i v zahraničí, mluví několika jazyky, byl takový nenápadný kluk, dvojkař, takový solidní, ale nikdo by neřekl, že je extra nadaný. Dneska je to ale gentelman, který si je vědom své ceny. Na sraz se třídou přišel až po 30 letech a všem spadla čelist, nikdo o něm totiž nic léta nevěděl. Ale tenhle kluk, co pamatuju, už tehdy řešil některé věci dost do hloubky, jen mu trošku unikalo to běžné učivo, takže měl dvojky a ne jedničky. A nikdo ho tedy nevedl jako "talent". Já jsem ty 1 měla, ale zas na všech soutěžích, kam mě vyslali, jsem zapadla, protože žádné extra nadání na nic nemám a navíc jsem líná se učit. Ale na té ZŠ v tom konkrétním kolektivu mi to holt stačilo k tomu, abych byla jedničkářka už jsem tak byla zavedená.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.