| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Janino,
ono je to těžký. Dcera doma nic jako obdiv a vzhlížení k muži neviděla, i když MM by tedy byl rád obdivován a sama, asi aniž by četla nějaká moudra, to dělá. A někdy strašně okatě. Třeba dává obdivné posty na Instagram a Facebook (ve stylu ó já mám úžasného miláčka) a to veřejně, kde si to přečte většina jejích známých. A jemu to samozřejmě dělá hrozně dobře a drží se jí jako klíště. A ji to podle ní nic nestojí. Mně to přijde ponižující, ona to vidí jinak, ji přijde zas ponižující si vynucovat nějaké parťáctví tam, kde to ten druhý nechce, jako jsme to dělala já vůči MM.
A můj vztah s MM byla asi vedle od začátku, ale nakonec zašel na to, že jsme si nedokázali vyjít vstříc právě ve věcech které jsou zadarmo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.