7 měsíců? Na me nemáš, já se po ridicaku bála řídit cca 15 let. Vlastní nebylo, cizí jsem nechtěla rozbít, pak jsme jezdili služebním autem manžela. Pak přišel den, kdy jsem šla po MD do práce a musela jsem jezdit sama denně přes půl Prahy. Posrana za ušima. Pak byl sraz s partou tady z rodiny a to byla motivace začít jezdit mimo Prahu. A zlom nastal, když na zaplacenou dovolenou u moře nemohl na poslední chvíli manžel jet. Odridila jsem Chorvatsko sama, od tý doby ok. Celý je to vec motivace a cviku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.