Libiku me privedl k tomu fanatismus e babicky, opravdu byla. Na me kriticke otazky ohledne viry a boha odpovidala ze se nemam rouhat a mam se modlit. Do kostela me dotahla nastesti jen.tak trikrat do roka a to protoze jsme tam jezdili.jefnou do mesice na vikend,ale uz tehdy to pro mne bylo strasidelne misto, nahanelo mi hruzu a doted se v kostele necitim dobre. Nikdo v rodine nebyl tak fanaticky jako ona. V puberte jsem byla rebel a chtela jsem diskutovat, coz ona nebyla schopna, a nejen vira ale I laska k ni odesla
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.