Přidat odpověď
White babo, "a jak si vysvětluješ, že vůbec existuje svět, vesmír, lidé o něčem přemýšlející?"
O tom existuje dost teorii, ktere jsou dokonce ruzne castecne dokazovany, posleze objeveny dukazy o necem novejsim a td atd. To si ctu a to mi vyhovuje a s napetim cekam na novou teorii, kdyz se objevi novy dukaz neceho. Nijak k tomu nepotrebuju zadnou "vyssi moc", ktera by neco tvorila - a na to jsem neverila ani kdyz jsem byla mala. Proste mi to prislo hodne divny, ze by nekde z niceho nic existoval nejaky deda, ktery by prohlasoval ruzne citaty a z niceho nic tady bylo to ci ono. Tobe to divny neprijde?
"Když o tom uvažujež do hloubky, nepřijde ti to divné, že z nicoty vzniklo něco smysluplného?" a prave, kdyz o tom uvazuju do hloubky, prijde m i uplne mimo, ze by neco mohlo vzniknout podobnym zpusobem a vubec nechapu, jak na to nekdo muze verit. Daleko racionalnejsi mi pridjou ty teorie, ke kterym vedci dojdou diky ruznym pozorvoanim, vypoctum a dukazum, co mne naplnuje nadsenim a fantastickym obdivem, ze LIDI maji takove znalosti, ze jsou neceho podobneho schopni.
Předchozí