Proč ne, klidně, když se Ti líbí...miminu je to v tomto věku ještě fuk
. To počkej v takových 9-10 letech se už neodvážíš synáčkovi bez jeho souhlasu a posvěcení koupit ani ponožky...takhle je to teď u nás - úplně žasnu, co vše mu vadí...i růžová nebo červená mini-tečka třeba na botě je problém a prý to by nenosil, to je pro holky...to je trapné...to tedy fakt ne...i v těch zmíněných ponožkách a slipech si vybírá a jen tak něco se mu nelíbí...to má špatný (trapný) nápis, to má špatný obrázek, to má špatné proužky....uf, kde jsou ty doby, když jsem mu sama nakoupila x triček či mikin s klučičími obrázky z různých filmů či pohádek, které se mi líbily a doma pak vždy bylo velké nadšení...teď už mu něco bez něj nebo aspoň bez předchozí konzultace s ním neodvážím kupovat.
Jinak kočár jsem měla blankytně světle modrý v kombinaci s jemně žlutou, v obchodě to nazvali "kosmická modř", původně jsem přemýšlela o kočáru oranžovo-žlutém, ten ale když jsem pak viděla v reálu, tak se mi ty barvy nezdály dostatečně veselé a jasné, tak jsem zvolila ten modrý - dodnes jsem přesvědčena, že jsem krásnější kočárek nikde neviděla
, ale mělo to jednu nevýhodu: dost na něj kadili ptáci, bo si asi z té výšky mysleli, že letí nad vodní hladinou, jak se ta modř leskla