Synova ZŠ byla příšerná v tom slova smyslu, že neustále pořádala akce pro rodiče. Navíc absolutně v nevhodný čas. Takže velikonoční, dušičkový a vánoční jarmark pro rodiče (kupovaly se zde výrobky dětí) byl pořádaný ve všední dny od 13 hod. Škola si zakládala na tzv. sportovních dnech rodičů s dětmi. Samozřejmě, že šlo o všední dny a sportovalo se dopoledne místo školy. Úžasné byly tvořivé dílny pro děti a rodiče od 13 hodin. A tak bych mohla pokračovat. Nevím, jak to dělali ostatní rodiče, ale já v tu dobu byla v práci a nechtěla jsem utrácet dovolenou. Syn pobrekával, že za ním do školy nikdy nejdu. To byla úleva, když povyrostl. Jásala jsem, když přešel na 8G.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.