Ahoj, tak já se hlásím k nalezení tohoto Huberta. A našla jsem ho bez doporučení jen tak na netu. Líbilo se mi to prostředí u potoka a taky krásná velká ta hlavní místnost na jídlo a společné posezení. Už se tam těším....
A ke školám, Osák půjde až příští rok. Stejně nebude mít těch požadovaných šest. A tady je ve třídě teda tak 25 dětí.
A sestra má doma budoucího gymnazistu, udělal perfektně příjmačky a dostane se s velkou pravděpodobností do nejlepší školy ve městě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.