Opravila sjem překlep, byly to marginálie - prostě blbosti, které někomu přijdou podstatné, ale já na nich nelpím (někomu třeba vadí, že mu nemění ručníky každý den....). Booking je fakt na tohle dobrý, můžeš omezit i cenu, vybírat dle dostupnosti aj. Ono je dobré tomu věnovat trochu čas a zjistit si, zda se člověku vyplatí bydlet dál od centra anebo ne (kvůli cenám za dopravu), já nad tím většinou strávím tak 2 dny a pak mám jasno :) Já sjem teda hodně plánovací typ ;)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.