Když syn v 7.třídě nakreslil ve VV na téma mořský svět Spongeboba a nevhodným způsobem učitelce sdělil, že téma splnil a jak někdo nemůže znát Spongeboba. Byla z toho 5, poznámka a když jsem se učitelky ptala, jak ten nevhodný způsob vypadal, tak jsem se nic konkrétního nedozvěděla, jen že to nebylo nic sprostého a bylo to asi hlavně v tónu hlasu a to, jak se tvářil. Prý ještě nic takového nezažila a její zděšení bylo tak opravdové, že mi přišlo, že syn je největší vyvrhel a sígr z celé školy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.