Přidat odpověď
Jo, dcera takhle blbě šla do obchodu z cesty na pochoďák a asi se chovala divně, takže ji ostraha vzala do kanclu, kde ji prohledali, vzali jí sladkosti, i když tvrdila, že jsou její, chtěla, aby mi zavolali, což oni odmítli, volali policajty a ty ji odvezli. Když se nevrátila do osmi večer, tak jsem celá zoufalá volala na policii a dozvěděla se, že tam je od odpoledne. Nikdo mi nezavolal. Já tam vlítla, ječela jak fůrie, vyvlekla dceru, seřvala je, ať jdou do prdele, že tohle si ještě vysvětlíme /divím se, že to prošlo jen tak/. Druhý den jsem naběhla k právníkovi a pak šla na policii. Jednak jsem si stěžovala na jejich přístup - tam byly nějaké kázeňské postihy, právník mi trestní oznámení rozmluvil, ale podala jsem trestní oznámení za krádež na pracovníka ostrahy, protože já si totiž schovávám účtenky měsíc a ty sladkosti jsem jí kupovala v tom obchodě asi dva dny předtím, takže se dalo snadno dovodit, co z toho snědla a co jí zůstalo domů.
Pro ty zabavený sladkosti jsem s dcerou zašla, seřvala ochranku, vedoucí utekl, tak to odnesl zástupce, převzala sladkosti /ani nechtěli nic podepsat/ a pak už to celý dořešil právník. Byla tehdy asi ve třetí třídě.
Předchozí